Categorieën
VOORGERECHT
BURRATA
tomatensalade & basilicum
VITELLO TONATO
fijngesneden kalfsgebraad, tonijnmayonaise & kappertjes
TATAKI VAN ZALM
gemarineerde zeewiersalade, sesam & wasabi
ROLLETJE RUNDSCARPACCIO
rucola, zongedroogde tomaten & truffelmayonaise
KAASKROKETTEN
rozemarijnsaus & gefrituurde peterselie
TRUFFELKROKETTEN
truffeltapenade & truffelmayonaise
GARNAALKROKETTEN
cocktail & gefrituurde garnaalkoppen
IBERICOKROKETTEN
cornet & ibericoham
OESTERS 6st
duo van vinaigrettes
COQUILLES
uitjes & witloof
WILDPATE
gekarameliseerd & toast
CARPACCIO HERT
geroosterde nootjes & vedett sausje
WILD KROKETTEN
notenmayo
Categorieën
SALADES
GEITENKAAS
vijgen, appel & gebakken nootjes
CAESAR
krokant gebakken kip, Romeinse salade, croutons, ei & geraspte parmezaanse kaas
SURF & TURF
langoustine & rundsteak, avocado, gegrilde sucrine & mangochutney
Categorieën
PASTA
LINGUINE TRUFFEL
bospaddenstoelen & truffelroomsaus
LINGUINE ARRABBIATA
knoflook, ui & pittge tomatensaus
LINGUINE VONGOLE
venusschelpen, verse look, sjalot & peterselie
LINGUINE POLLO
zuiders gemarineerde kip & zongedroogde tomaten
CANNELLONI RICOTTA
spinazie roomsaus
CANNELLONI ZALM
verse tuinkruiden
CANNELLONI PANCETTA
olijven & rode pesto
Categorieën
VISGERECHTEN
SLIPTONG
citroenboter, verse tuinkruiden, gepofte tomaten & verse friet
ZEEBAARSFILET
kappertjes, olijven, verse tomaten & rozemarijn aardappelen
KABELJAUWRUG
boterpuree, jonge spinazie, mousseline & een gepocheerd eitje
ZALM FILET
krielaardappel & beurre blanc
TONIJN ROBBESPIERRE
rucola, tomaten, geroosterde pijnboompitten, krieltjes & balsamico
Categorieën
KLASSIEKERS
STEAK TARTAAR
geprepareerd door de chef
BURGER ZOMA
angus beef & mayonaise van gekonfijte ui
OSSOBUCO
traaggegaarde kalfsschenkel in tomatensaus
RIBBETJES
huisgemarineerd & ananas
Categorieën
VLEESGERECHTEN
MAISKIP
maïsgevoerde borstfilet (250gr)
RUNDS ONGLET
het meest smaakvolle stukje vlees, de longhaas (250gr)
HUTS BEEF ENTRECOTE
stuk tussen de ribben, traditioneel gesneden vanuit het achterste rugstuk (350gr)
LAMS FILET
grasgevoerd uit Nieuw-Zeeland
FAZANT
bospaddenstoelen & gevogelteroomsaus
HAAS
crème van savooi & armagnac
HERT
gestoofde spruiten, butternut & wildjus
WILDSTOVERIJ
ragout van everzwijn
Categorieën
NAGERECHTEN
DAME BLANCHE
"klassiek"
MOELLEUX AU CHOCOLAT
& vanille ijs
CREME BRULEE
gekarameliseerd
APPELTAARTJE
bladerdeeg & gekarameliseerde appeltjes
SOESJES
karamel en chocolade
PAVLOVA
zachte meringue met room en rode vruchten
KAASBORD
voor twee personen
KOEKJE
warm uit de oven met vanille ijs